Træpiller

  DKK 2495 DKK 2315

  *Fri fragt er kun gældende for Danmark og kun de brofaste øer. Pris for levering til ikke brofaste øer aftales over telefonen.

  900 kg. ialt. 6 mm. træpiller, i 10 kg. poser. Leveret til kantsten.

  Træpiller findes typisk i 2 forskellige størrelser 6 og 8 mm. Vi anbefaler klart 6 mm piller, da tilførslen til forbrændingen foretages af en lille snegl og sneglemotor.
  Da 8 mm piller er større, er der en sandsynlighed for, at sneglen skal knække pillerne, dette giver en ekstra belastning på snegl og gearkasse motoren. Tilførslen af piller til brandskålen, (der, hvor pillerne bliver brændt af) bliver også mere ensartet af 6 mm. piller.
  Husk på, at der er stor forskel på kvaliteten af træpiller.

  Det er meget vigtigt at købe en god og ensartet træpille, da brændskålen ellers stopper til med slagger. Slagger er affald fra træpillen, der ligger i brændskålen som store klumper af hårdt aske.

   

  Denne træpille er ENplus A1 certificeret. Træpillerne er fremstillet af 100 % rent nåletræ, primært fyr og gran.

  Heatlets Premium er indbegrebet af høj ensartet skandinavisk topkvalitet. Råvarerne er savsmuld, som altid kommer fra de samme savværker. Heatlets Premium kvalitet er særdeles velegnet til de nye træpilleovne, som stiller høje krav til en ensartet og høj kvalitet. Alle træpiller er fremstillet af ENplus A1 certificerede producenter.

  Kategori: